Mailenable send a mail each time I restart services

ebspain
Posts: 15
Joined: Sat Jan 31, 2015 10:00 am

Mailenable send a mail each time I restart services

Postby ebspain » Mon Nov 27, 2017 2:39 pm

Hi,

I have an issue, a few months ago I sent a couple of emails to all users from Mailenable console...and now those emails are sent anytime I restart the services...How may I fix this?

any ideas??

Best regards,
Rafael

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8526
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Mailenable send a mail each time I restart services

Postby MailEnable-Ian » Tue Nov 28, 2017 12:54 am

Hi,

Not sure how this would occur other than if the messages that were generated when you initially emailed all users are not being removed from the postoffice connector queue. What version of MailEnable do you have running? Before you restart the services next time, check the postoffice connector queue for any messages in the queue and open them to view the details.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

ebspain
Posts: 15
Joined: Sat Jan 31, 2015 10:00 am

Re: Mailenable send a mail each time I restart services

Postby ebspain » Tue Nov 28, 2017 7:42 am

Hi Ian,

I'm running Mailenable Enterprise 9.77, There aren't any message at the queue however if I restart the services I got that email again...where might it be? I cannot find it.

Thanks!

ebspain
Posts: 15
Joined: Sat Jan 31, 2015 10:00 am

Re: Mailenable send a mail each time I restart services

Postby ebspain » Tue Nov 28, 2017 7:44 am

By the way I'm checking at: C:\Program Files (x86)\Mail Enable\Queues
Is there any other place??

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8526
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Mailenable send a mail each time I restart services

Postby MailEnable-Ian » Wed Nov 29, 2017 4:27 am

Hi,

You need to check within the Postoffice connector queue and SMTP queues in the administration console not the folder path:

SMTP: Servers > Localhost > Services and connectors > SMTP > Queues
Postoffice connector: Servers > Localhost > Services and connectors > Postoffice > Queues
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

ebspain
Posts: 15
Joined: Sat Jan 31, 2015 10:00 am

Re: Mailenable send a mail each time I restart services

Postby ebspain » Fri Dec 01, 2017 11:44 am

Hi Ian,

thank your for your answer. At :

SMTP: Servers > Localhost > Services and connectors > SMTP > Queues
There isnt any message at Queues Inbound, Outbound, Campaigns either at Priority

Postoffice connector: Servers > Localhost > Services and connectors > Postoffice > Queues
There isnt any message at Queues Inbound either at Outbound

So, the mistery continue....

Regards

ebspain
Posts: 15
Joined: Sat Jan 31, 2015 10:00 am

Re: Mailenable send a mail each time I restart services

Postby ebspain » Fri Dec 01, 2017 11:44 am

Hi Ian,

thank your for your answer. At :

SMTP: Servers > Localhost > Services and connectors > SMTP > Queues
There isnt any message at Queues Inbound, Outbound, Campaigns either at Priority

Postoffice connector: Servers > Localhost > Services and connectors > Postoffice > Queues
There isnt any message at Queues Inbound either at Outbound

So, the mistery continue....

Regards

ebspain
Posts: 15
Joined: Sat Jan 31, 2015 10:00 am

Re: Mailenable send a mail each time I restart services

Postby ebspain » Fri Dec 01, 2017 11:47 am

However I have restart the services again and I have get the message again...and again queues are clear.

Best regards

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests