webmail attchment error

jdissing
Posts: 7
Joined: Fri Feb 06, 2004 9:09 pm
Location: Denmark
Contact:

webmail attchment error

Postby jdissing » Sun Jun 04, 2017 5:39 pm

Hi

I'm using Mailenable 9.74 enterprise version on a Windows 2008 R2 server.

Scenario:
I want to compose a new mail in webmail.
I want to attach a pdf file. (files can contain Danish characters)

Error:
when using the browse button to attach the pdf file, it ends up using 0 bytes.

Workaround:
when I click the attachment link and attach the pdf file through the new window everything works fine.

Question
Is this a configuration error, if so what can I change or is it an error in the application

Best regards

Jorgen Dissing

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8392
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: webmail attchment error

Postby MailEnable-Ian » Wed Jun 14, 2017 3:38 am

Hi,

Please lodge a support ticket via the support form below and provide a copy of the attachment file you're trying to upload via the web mail client so we can emulate your problem.

https://www.mailenable.com/support/step1.asp
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

bitechbobbrenner
Posts: 18
Joined: Tue Jan 20, 2015 4:57 pm

Re: webmail attchment error

Postby bitechbobbrenner » Wed Jun 14, 2017 4:40 pm

Our users are having the same error regardless of the browser used. Tested browsers: Edge, IE, Chrome and Firefox. The work around was the same as described above using the "Attachment" link. The error only happens when using "Browse" button.

MEattachment Error.JPG
MEattachment Error.JPG (13.46 KiB) Viewed 419 times

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 8 guests