Mails not downloading..MS Exchange Server 2010.

iitcoman
Posts: 8
Joined: Thu Jan 30, 2014 6:09 pm

Mails not downloading..MS Exchange Server 2010.

Postby iitcoman » Mon Oct 23, 2017 7:04 am

mail not downloading.jpg
Pls find the msg below it states 8msgs but doesn’t download
mail not downloading.jpg (118.11 KiB) Viewed 103 times
Hi Team,

WE are facing a strange issue with one mailbox only where the mails are reaching the web mail . But not able to download to MS Exchange Server 2010.
We are using Mail enable professional edition 7.60. When diagnose I found its not getting download on our end (eXchange POP3) whereas other mailboxes are able to connect and download the emails.

Lop Files: https://www.dropbox.com/s/xlsklf0z4r0v6rp/22-10-2017-PSC.rar?dl=0

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8508
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Mails not downloading..MS Exchange Server 2010.

Postby MailEnable-Ian » Fri Oct 27, 2017 12:04 am

Hi,

You need to inspect the MailEnable POP log files at the time the Exchange downloader is retrieving the messages. It will provide more information or errors.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

iitcoman
Posts: 8
Joined: Thu Jan 30, 2014 6:09 pm

Re: Mails not downloading..MS Exchange Server 2010.

Postby iitcoman » Sun Oct 29, 2017 12:57 pm

Hi Ian,

I had uploaded the pop log files in the drop box link.

Log Files: https://www.dropbox.com/s/xlsklf0z4r0v6rp/22-10-2017-PSC.rar?dl=0

would you mind taking a look?

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8508
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Mails not downloading..MS Exchange Server 2010.

Postby MailEnable-Ian » Mon Oct 30, 2017 11:00 pm

Hi,

The screenshot reports the error occurs at 1:27PM on 10/23/2017. However the log files only log up to 12:40PM. Also we need the POP debug file.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

iitcoman
Posts: 8
Joined: Thu Jan 30, 2014 6:09 pm

Re: Mails not downloading..MS Exchange Server 2010.

Postby iitcoman » Tue Oct 31, 2017 8:10 am

Hi Team,

Today three more users [m-ss@pscoman.com, mas-sec@pscoman.com and op-supdt-plng@pscoman.com ] complaint for no inbound emails. When I check their email which are from genuine and trusted domain at webmail are lying in Inbox as well in Junk folders.

As you can see in the below screenshot the error is showing (Error no. 00398DE6 - Receive failed. An existing connection was forcibly closed by remote host. [00002746])

Log file is uploaded in the below dropbox link as requested

https://www.dropbox.com/s/18j60j8adjj5l64/eXchange%20POP3%20Logs.7z?dl=0

Kindly check and do the needful on urgent basis

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests