Let's Encrypt SSL on webmail.hostname.tld

Inology
Posts: 10
Joined: Wed Jun 03, 2009 6:49 am

Let's Encrypt SSL on webmail.hostname.tld

Postby Inology » Thu Aug 10, 2017 3:33 am

Hi,

I am trying to add an SSL for webmail on a windows server hostname. These are the steps I perform to set up SSL on webmail on non-hostname domains which works fine:
- turn off webmail
- create webmail subdomain
- create Let's Encrypt SSL on webmail subdomain
- delete subdomain
- turn on webmail

When I try to create a subdomain on the server hostname, I get the following error:

Code: Select all

Error: A specified logon session does not exist. It may already have been terminated. (Exception from HRESULT: 0x80070520)
In Microsoft.Web.Administration module
Exception type: System.Runtime.InteropServices.COMException
at Microsoft.Web.Administration.Interop.IAppHostMethodInstance.Execute()

at Microsoft.Web.Administration.Binding.AddSslCertificate(Byte[] certificateHash, String certificateStoreName)

at Microsoft.Web.Administration.BindingManager.Save()

at Microsoft.Web.Administration.ServerManager.CommitChanges()

at ServerManagerFactory.commit()

at IISServerManager.commit(IISServerManager* )

at Commit common changes(WebServerAdapter::configHosting line 354)
at configHosting(webmail.web-server-01.com)(WebServerAdapter::configHosting line 483)
at configHosting(webmail.web-server-01.com)(WebServerManager::configHosting line 3034)
at execute console command --install-vhost(vconsoleapp::start line 122)
at execute "C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\admin\bin64\websrvmng" --install-vhost "--vhost-config=tmp92E7.tmp"(vconsoleapp::run line 139)
(Error code 1)


Your help would be appreciated.

John

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 4 guests