WebMail - Message not displaying

stetters
Posts: 3
Joined: Tue Jul 11, 2017 9:50 am

WebMail - Message not displaying

Postby stetters » Tue Jul 11, 2017 10:04 am

Some messages are not being displayed within the Webmail GUI but are visible if using a mail client such as Outlook.

The body of the message is just blank.

When the message is downloaded within the Webmail GUI and viewed using a text editor, the content of the message appears to be fully intact.

The message character set is utf-8 and the webmail has also been defined as utf-8

We are running Professional 9.53

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8392
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: WebMail - Message not displaying

Postby MailEnable-Ian » Wed Jul 12, 2017 12:24 am

Hi,

You need to upgrade to 9.75 as there has been many fixes and updates to web mail that you need to apply first.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

stetters
Posts: 3
Joined: Tue Jul 11, 2017 9:50 am

Re: WebMail - Message not displaying

Postby stetters » Wed Jul 12, 2017 12:06 pm

I have upgraded the Mail server to the latest version 9.75 and the symptoms are still the same.

The source of one of the messages experiencing the symptoms is shown below - I have taken out the main body of the items - I dont think the webmail likes the multiple Content-type entries. If I remove leaving only one, the message is displayed.


Subject: Spam Block Report
Message-ID: assp_bl_1499776878_986.388940075067@XYP ... ASSPServer
Date: 11 Jul 2017 13:41:18 +0100
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/related;
boundary="=======_00_ASSP_1298347655_======"
X-ME-CountryOrigin: GB
X-ME-Bayesian: 0.000000
Return-Path: <steve.xxxxx@xxxxx.co.uk>
X-Read: 1

--=======_00_ASSP_1298347655_======
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="=======_01_ASSP_1298347655_======"


--=======_01_ASSP_1298347655_======
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Content-Transfer-Encoding: Quoted-Printable


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv=3D"Content-Type" content=3D"text/html; charset=3Dutf-8">
<title>Spam filtering block report from XYPHosted.ASSPServer</title>
<style type=3D"text/css">
a {color:#06c;}
.
.
.
.
</table><br /></div>
<br />
<div name="tohid">95 lines with 30.9kB analysed in 6 logfiles on host XYPHosted.ASSPServer in 0 seconds - running ASSP version 2.5.5(17073)<br /></div>
</body>
</html>

--=======_01_ASSP_1298347655_======--

--=======_00_ASSP_1298347655_======
Content-Type: image/gif
Content-ID: <1001>
Content-Transfer-Encoding: base64

R0lGODdhzAA8APf/AOnp6eXl5e3t7fHx8eHh4d3d3dnZ2dXV1cnJybm5uaWlpZGRkYGBgX19fYmJ
iZmZma2trfX19cXFxaGhoampqYWFhZWVlXl5ec3NzbW1tUlJSSEhIQkJCQAAAAUFBRERETk5OWVl
.
.
.
.
.
CAAQAACAgQIBAhA4kGBBgwcRJlS4kGFDhw8hRpQ4kWJFixcxZtS4kWNHjx9BhhQ5kmRJkydLBgQA
Ow==


--=======_00_ASSP_1298347655_======
Content-Type: image/gif
Content-ID: <1000>
Content-Transfer-Encoding: base64

R0lGODlhEAAQAPedAEShzke540jB6kfB6ki950SdykWv20a030jB63TR8Uav20e96EecyX+52EWr
.
.
.
MHxE+vBngw4yxqPvrqJld0AAOw==
--=======_00_ASSP_1298347655_======--

adolforodrigues
Posts: 5
Joined: Thu Jun 22, 2017 6:22 pm

Re: WebMail - Message not displaying

Postby adolforodrigues » Thu Jul 13, 2017 7:20 pm

I'm already running 9.75 and this issue also happens to me. Some emails only show blank screen when that same email is shown in other clients.

stetters
Posts: 3
Joined: Tue Jul 11, 2017 9:50 am

Re: WebMail - Message not displaying

Postby stetters » Thu Jul 20, 2017 10:09 am

MailEnable-Ian wrote:Hi,

You need to upgrade to 9.75 as there has been many fixes and updates to web mail that you need to apply first.



As mentioned previously, we are already running the latest version of the webmail.

I can provide a source .mai file as an example if that would help?

Regards

Steve

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8392
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: WebMail - Message not displaying

Postby MailEnable-Ian » Fri Jul 21, 2017 1:43 am

Hi,

I can provide a source .mai file as an example if that would help?


Ok send an example to response@mailenable.com and include a reference to this forum thread in the email thanks.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests