Is this an issue with Relay?

dcioffi
Posts: 15
Joined: Thu Sep 08, 2005 10:50 pm

Is this an issue with Relay?

Postby dcioffi » Thu Apr 06, 2017 9:55 pm

Below is the mail header in a Spam Feedback Loop I received from AOL Is this because of a relay setting I have set in my SMTP Connector? I get about 1 of these every few days.

Return-Path: <bmmlmnnzihvdzq@bhdocs.com>
Received: from RailroadCentral.net (mail.sunshineregion.org [24.73.80.139])
by mtaig-mab04.mx.aol.com (Internet Inbound) with ESMTP id D263C70000086
for <redacted>; Thu, 6 Apr 2017 15:18:24 -0400 (EDT)
Received: with MailEnable Postoffice Connector; Thu, 6 Apr 2017 15:18:03 -0400
Received: from n249s063.ntc.charlottesville.shentel.net ([204.111.249.63]) by RailroadCentral.net with MailEnable ESMTP; Thu, 6 Apr 2017 15:17:18 -0400
X-Message-Info: WDMNmTX10sCzyYTIv86k4UP3FOMedNDf
Received: from fsvedco22.ci.green-bay.wi.us ([197.8.56.4]) by gg7-r18.ci.green-bay.wi.us with Microsoft SMTPSVC(5.0.2195.6824);
Thu, 06 Apr 2017 14:11:53 -0600
Received: from absenteetherebycupfulze19 (bivouac[30.86.33.147])
by ci.green-bay.wi.us (smbgzgx83) with SMTP
id <92392598091566631621llq9i>
(Authid: TiffanyShepard);
Thu, 06 Apr 2017 21:10:53 +0100
From: "Karyn Trejo" <bmmlmnnzihvdzq@bhdocs.com>
To: redacted@nmra2017orlando.org
Subject: Hi again!
Date: Thu, 06 Apr 2017 23:13:53 +0300
Message-ID: <400311y7go75$6m4y5976$30h0gpen@danburygibboussteeplechasewm38>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/html;
Content-Transfer-Encoding: 7Bit
Received-SPF: none (RailroadCentral.net: bhdocs.com does not designate permitted sender hosts)
x-aol-global-disposition: G
Authentication-Results: mx.aol.com;
spf=none (aol.com: the domain bhdocs.com appears to have no SPF Record.) smtp.mailfrom=bhdocs.com;
x-aol-sid: 3039ac1af94a58e6948057d1
X-AOL-IP: 24.73.80.139
X-AOL-SPF: domain : bhdocs.com SPF : none

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 10 guests