WebMail Problem

rodrigo266
Posts: 1
Joined: Thu Aug 31, 2017 3:41 pm

WebMail Problem

Postby rodrigo266 » Thu Aug 31, 2017 3:55 pm

When I click on "Sent Items", I get the "Please Wait" message,
I'm locked and I'm not redirected to page!

Version Standard Edition 9.76

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8473
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: WebMail Problem

Postby MailEnable-Ian » Mon Sep 04, 2017 3:54 am

Hi,

Check the Windows event log for any errors relating to the lockup. Look for ASP.NET warnings or MailEnable errors. The problem does sound like permissions. Perhaps run Process monitor and filter on the w3wp.exe process and then emulate the lockup and inspect the process monitor output for "Access Denied" errors.
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

pmnit
Posts: 40
Joined: Mon Jun 20, 2011 8:32 pm
Location: Louisville, KY

Re: WebMail Problem

Postby pmnit » Tue Sep 05, 2017 6:18 pm

We are running four ME servers (different domains) and we have this issue happening on all four of them after upgrading to 9.76 from 9.75 over the weekend.

EDIT: We just rolled one of the servers back to 975 and it resolved the issue. Ian, this has to be something in the 9.76 build. We are on Enterprise Premium BTW.

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8473
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: WebMail Problem

Postby MailEnable-Ian » Wed Sep 06, 2017 2:19 am

Hi,

For anyone with this problem please use the work around in the following article:

http://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020665
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests