Problem with Outlook via IMAP

quba
Posts: 29
Joined: Thu Jul 01, 2004 8:05 pm
Location: Germany

Problem with Outlook via IMAP

Postby quba » Wed Jun 29, 2016 7:55 pm

Hello,

I am using ME Standard with Outlook 2010 (German language) connected via IMAP protocol.

Now I see problems with the foldernames and mappings.

All folder except Inbox are in english and not in german language but correctly mapped.
But the folder "Junk E-Mail" is not correctly mapped.
Outlook use the folder name "Junk-E-Mail" but in ME uses Junk Folder "Junk E-Mail" (on filesystem; "Junk-E-Mail" in Webmail)

How can I have the correct settings? - correct language, correct folder mappings?

Attached you will see different screenshot from Outlook, MEWebmail and filesystem for better understanding.

I hope you understand and can help me?

Thanks
Best regards
quba
Attachments
Outlook.png
Outlook.png (11.17 KiB) Viewed 856 times
MEWebmail.png
MEWebmail.png (10.82 KiB) Viewed 856 times
filesystem.png
filesystem.png (5.69 KiB) Viewed 856 times

quba
Posts: 29
Joined: Thu Jul 01, 2004 8:05 pm
Location: Germany

Re: Problem with Outlook via IMAP

Postby quba » Tue Jul 05, 2016 5:37 pm

Hi,

has anybody the same problem or can help me?

Thanks and best regards
quba

MzaNike
Posts: 9
Joined: Mon Apr 14, 2008 9:14 pm

Re: Problem with Outlook via IMAP

Postby MzaNike » Sat Sep 02, 2017 3:57 pm

Did you solve it?

quba
Posts: 29
Joined: Thu Jul 01, 2004 8:05 pm
Location: Germany

Re: Problem with Outlook via IMAP

Postby quba » Thu Sep 07, 2017 6:40 am

No it is not solved.

Problem still remains.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests