[SOLVED] Webmail host header leads to IIS default page

Sepiritz
Posts: 4
Joined: Wed Aug 03, 2016 1:57 pm

[SOLVED] Webmail host header leads to IIS default page

Postby Sepiritz » Tue Sep 12, 2017 12:28 pm

Hi.
I just started a brand new ME9 on a Windows server.
Webmail is functioning on w1.imegasystem.se/mewebmail
I needed to add the functionality of having webmail.customerdomain.fake
So I went into MEadmin, servers, localhost, services, webmail and added all the domains with host headers such as webmail.allm.se
The DNS already had CNAME webmail.allm.se pointing at w1.imegasystem.se so it immediately started working.
An hour later when I check it again, it only displays the IIS default page.
Have I missed a step or something?

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8439
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Webmail host header leads to IIS default page

Postby MailEnable-Ian » Thu Sep 14, 2017 1:01 am

Hi,

Within IIS under the MailEnable Web mail site bindings, are the host headers present and are they bound to the correct IP address? If you stop the website and then try to navigate to the site do you get a 404 error or the same IIS page?
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

Sepiritz
Posts: 4
Joined: Wed Aug 03, 2016 1:57 pm

Re: Webmail host header leads to IIS default page

Postby Sepiritz » Fri Sep 22, 2017 12:21 pm

Thank you for your reply. I figured out that the reason it didn't work was that I had tried to make a header for an åäö-named (xn--porsisjarna-xfb.se) domain which caused the IIS service to stop. After deleting that header from the webmail list, everything worked again.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests