Outlook 2013 removing attachments and images

cinchnetworks
Posts: 3
Joined: Wed Mar 02, 2016 10:20 pm

Outlook 2013 removing attachments and images

Postby cinchnetworks » Thu Mar 03, 2016 3:40 pm

Hi,
I'm running into an issue with Outlook 2013 with latest updates removing attachments and images within my EAS account.
The attachments and images are all there when going into the account through webmail or when connecting with IMAP through Outlook 2013.

thanks,
Josh

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8319
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Outlook 2013 removing attachments and images

Postby MailEnable-Ian » Mon Mar 07, 2016 12:16 am

Hi,

What version of MailEnable server are you running?
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

cinchnetworks
Posts: 3
Joined: Wed Mar 02, 2016 10:20 pm

Re: Outlook 2013 removing attachments and images

Postby cinchnetworks » Tue Mar 08, 2016 5:45 pm

It is Enterprise Edition 7.53

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8319
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Outlook 2013 removing attachments and images

Postby MailEnable-Ian » Wed Mar 09, 2016 12:27 am

HI,

Please download and upgrade to version 7.60 from the link below and retest.

https://www.mailenable.com/downloadprevious.asp
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

cinchnetworks
Posts: 3
Joined: Wed Mar 02, 2016 10:20 pm

Re: Outlook 2013 removing attachments and images

Postby cinchnetworks » Mon Mar 14, 2016 6:17 pm

That worked, thank you.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests