MAPI Connector does not appear in COM-addins

sagelike
Posts: 244
Joined: Fri Feb 23, 2007 4:58 am

MAPI Connector does not appear in COM-addins

Postby sagelike » Sun Jan 22, 2017 7:01 pm

Hi there,

My MAPI Connector is working in Outlook 2013 but does not appear in Add-ins or Com-Addins.

I tried this:

https://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020599

Path is wrong on Win 7-64 so tried this:

egsvr32 c:\windows\sysWOW64\MailEnableMS32.dll (Please update knowledge base).

I get this error and this is what I see in sysWOW64 - Attached image

[img]
mapi.png
[/img]

At same time, client MAPI connector is not working on Win7-65 Outlook 2013 and she is getting error saying so. When I looked at her system, same problem. Connector does not appear in Com-addins.

Very strange. Please advise.

Thanks
Glenn
Attachments
mapi.png
mapi.png (10.97 KiB) Viewed 666 times

sagelike
Posts: 244
Joined: Fri Feb 23, 2007 4:58 am

Re: MAPI Connector does not appear in COM-addins

Postby sagelike » Sun Jan 22, 2017 7:17 pm

I also tried reinstalling and was prompted for Reinstall option and restarted. It still does appear in list of Com-addins.

sagelike
Posts: 244
Joined: Fri Feb 23, 2007 4:58 am

Re: MAPI Connector does not appear in COM-addins

Postby sagelike » Sun Jan 22, 2017 7:27 pm

I was able to run regsvr32 c:\windows\sysWOW64\MailEnableMS32.dll on client computer and it did fix the plugin not loading problem but it still does NOT appear in list of com-addins on her computer.

thx

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests