Outlook 2016 / Connector 2.54

webshaun
Posts: 240
Joined: Wed May 25, 2005 8:37 pm
Location: NJ
Contact:

Outlook 2016 / Connector 2.54

Postby webshaun » Wed Feb 10, 2016 12:40 am

This software is so unstable I had to uninstall it. Are you trying to force people to use up their activesync licenses? This is just terrible.

When you uninstall mailenable connector software, it must not be uninstalled completely because I get a mailenable version upgrade warning upon opening outlook the next time. This has been happening for at least 6 months now.
---
Shaun Rieman
Advanced Micro Technologies, LLC

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8248
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Outlook 2016 / Connector 2.54

Postby MailEnable-Ian » Wed Feb 10, 2016 4:48 am

Hi,

Can you provide detail as to what is unstable so we can look into it? When you uninstalled did you check to see if the com add in for the MAPI was still present in Outlook?
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

webshaun
Posts: 240
Joined: Wed May 25, 2005 8:37 pm
Location: NJ
Contact:

Re: Outlook 2016 / Connector 2.54

Postby webshaun » Wed Feb 10, 2016 4:53 am

slow to unresponsive, often requires me to either restart outlook or log out of my windows user profile and log back in. I can't give you many details but a lot of the issues others are experiencing are still issues.
---

Shaun Rieman

Advanced Micro Technologies, LLC

MailEnable-Ian
Site Admin
Posts: 8248
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:44 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia

Re: Outlook 2016 / Connector 2.54

Postby MailEnable-Ian » Wed Feb 10, 2016 4:55 am

Hi Shaun,

Can you please try the following kit as it contains improvements and fixes that will be available in the next release:

http://www.mailenable.com/beta/mesetup_x.exe
Regards,

Ian Margarone
MailEnable Support

webshaun
Posts: 240
Joined: Wed May 25, 2005 8:37 pm
Location: NJ
Contact:

Re: Outlook 2016 / Connector 2.54

Postby webshaun » Wed Feb 10, 2016 4:57 am

I'm sorry, I've already changed to EAS. I'm not reconfiguring this all over again. Just get the flags fixed ASAP as per my other thread. On your next release I'll see how it does on my clients systems.
---

Shaun Rieman

Advanced Micro Technologies, LLC

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest