Search found 3 matches

by renewtx@gmail.com
Wed Dec 06, 2017 3:10 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Problem with WebMail "disappearing" on server reboot
Replies: 3
Views: 52

Re: Problem with WebMail "disappearing" on server reboot

I did look through the Event Logs but only found the following that related to MailEnable: MEPOPS Event ID: 1 General: (MailEnable POP3 Service (C:\Program Files (x86)\Mail Enable\Bin64\MEPOPS.EXE) error: 0) Service Started MESMTPCS Event ID: 1 General: (MailEnable SMTP Service (C:\Program Files (x8...
by renewtx@gmail.com
Wed Dec 06, 2017 3:01 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Problem with WebMail "disappearing" on server reboot
Replies: 3
Views: 52

Re: Problem with WebMail "disappearing" on server reboot

So it happened again ... I had Web Mail set up using the Host Headers and was able to connect and access via the browser. However, later that day I had to do an IISRESET of the server ... that appears to have killed the WebMail sites again! Can you provide me with the correct steps to set up/configu...
by renewtx@gmail.com
Mon Dec 04, 2017 12:10 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Problem with WebMail "disappearing" on server reboot
Replies: 3
Views: 52

Problem with WebMail "disappearing" on server reboot

I have installed MailEnable on a development server and am able to access the MailEnable Admin Management client. i can create mailboxes and all seems to be functional. I then set up Host Headers for the WebMail client by following the instructions on this page of the Mail Enable Standard manual: ht...