Search found 13 matches

by robocop
Wed Aug 23, 2017 10:40 am
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Troubles with autodiscover
Replies: 2
Views: 195

Re: Troubles with autodiscover

Hi, Ian I think I have the same problem Suggestions? Attempting the initial sync to the Inbox folder. This initial sync won't return any data. An error occurred while the Sync command was being tested. Additional Details A Web exception occurred because an HTTP 404 - NotFound response was received f...
by robocop
Mon Jan 30, 2017 1:12 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: 404 - Can not find the file or directory
Replies: 3
Views: 787

Re: 404 - Can not find the file or directory

Executing Test: ActiveSync Support... Allow: OPTIONS,POST MS-Server-ActiveSync: 14.0 MS-ASProtocolVersions: 2.5,12.0,12.1,14.0 MS-ASProtocolVersion: 12.1 MS-ASProtocolCommands: Sync,SendMail,SmartForward,SmartReply,GetAttachment,FolderSync,FolderCreate,FolderDelete,FolderUpdate,MoveItems,GetItemEsti...
by robocop
Thu Jan 12, 2017 12:11 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: 404 - Can not find the file or directory
Replies: 3
Views: 787

404 - Can not find the file or directory

Hello, I run setup / config Activesync with ME testing and 'all right, but I create this problem below, suggestions? thanks request ---------------- POST /Microsoft-Server-ActiveSync?Cmd=Sync&User=XXXXXXXXXX%40XXXXXX.XXX&DeviceId=androidc1752331412&DeviceType=Android HTTP/1.1 Authorizati...
by robocop
Wed Nov 30, 2016 1:18 pm
Forum: MailEnable Connector for Microsoft Outlook
Topic: Not send to external email addres
Replies: 0
Views: 4054

Not send to external email addres

Hello, win 2008 server, ME 9.18, 2.60 MAPI connector,I can only send to internal emails, same thing to smartphones with Activesync verified the config with this http://www.mailenable.com/Tools/ActiveSync/Verification.asp and ok tool. Open relay can send internal and external email, but if only authe...
by robocop
Wed Aug 10, 2016 9:13 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Missing Import/Export Contacts
Replies: 4
Views: 692

Re: Missing Import/Export Contacts

Hi Ian , the file and 'is from a free email,
I check the fields, I try again and I send info.
thank you
by robocop
Mon Aug 08, 2016 7:39 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Missing Import/Export Contacts
Replies: 4
Views: 692

Re: Missing Import/Export Contacts

Hello Ian,
I have ME Enterprise 16.9 and have the same problem makes me upload the file but returns white pages and contacts empty .

Suggestions?

thank you
by robocop
Thu Jun 04, 2015 8:34 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: webmail not decoding winmail.dat
Replies: 1
Views: 418

webmail not decoding winmail.dat

Hello,
I have the problem that webmail does not decode the file winmail.dat
Customers me point out that all free email decode without problems, gmail yahoo outlook etc.etc.

Suggestions?

thanks
by robocop
Wed Sep 17, 2014 9:28 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: webmail login very slow me 8.52 8.53
Replies: 2
Views: 717

Re: webmail login very slow me 8.52 8.53

Hi Ian, Sorry if I have not answered immediately I was committed to settle the situation. The problem eventually was due to an onslaught of spam that gave him problems for two server/client and storage. For now I solved with greylisting but with other problem ch etrovi in a recent post. Thank you fo...
by robocop
Wed Sep 17, 2014 9:24 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Grelisting and gmail.com problem
Replies: 2
Views: 608

Grelisting and gmail.com problem

Hi everyone, I'm under attack spam, to avoid problems I activated greylisting, it's all ok the only problem is with gmail.com has a delay of 24h or two day.
I tried to upload ip for exceptions but the situation does not change.
windows 2008 ME 8.53 - mxuptime -

Tips?
Thank you
by robocop
Thu Sep 04, 2014 8:32 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: webmail login very slow me 8.52 8.53
Replies: 2
Views: 717

webmail login very slow me 8.52 8.53

Hi, it's a couple of days that login to webmail is very slow if not stopped, and does not work.

I then upgrade to 8.52 8.53 ME about 3000 users
but the problem persists.

Until a few days ago the problem there was ME 8.52.

Tips?

Thank you
daniele
by robocop
Mon Jun 02, 2014 12:49 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Notification DSN as Postfix
Replies: 2
Views: 606

Notification DSN as Postfix

ME 8.50, smtp out is possible the system DSN notifications such as Postfix shipping notification?

thanks
dan
by robocop
Mon Aug 27, 2012 9:46 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: MEadmin permission problems
Replies: 1
Views: 667

MEadmin permission problems

Hello, with diagnostic utility tools tells me this problem on IMEADMIN access to external storage Permissions: \\10.16.100.65\zpool-001351_win\me\postoffice Problem: IME_ADMIN not granted access. Reason: Checked 3 Entries (ACEs) in the Access List (DACL), but could not find account SID that matches ...