Search found 29 matches

by quba
Thu Sep 07, 2017 6:40 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Problem with Outlook via IMAP
Replies: 3
Views: 945

Re: Problem with Outlook via IMAP

No it is not solved.

Problem still remains.
by quba
Tue Jul 05, 2016 5:37 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Problem with Outlook via IMAP
Replies: 3
Views: 945

Re: Problem with Outlook via IMAP

Hi,

has anybody the same problem or can help me?

Thanks and best regards
quba
by quba
Tue Jul 05, 2016 5:19 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Problem with special character in Displayname
Replies: 6
Views: 787

Re: Problem with special character in Displayname

Hi,

thanks for investigation

Regards
quba
by quba
Mon Jul 04, 2016 1:03 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Problem with special character in Displayname
Replies: 6
Views: 787

Re: Problem with special character in Displayname

HI,

on iPhone connected via IMAP
but this is only an example.

All mails sended with Webmail have these problems with the displayname on the receivers side on some mail clients. (for example iPhone)

regards
quba
by quba
Fri Jul 01, 2016 4:24 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Problem with special character in Displayname
Replies: 6
Views: 787

Re: Problem with special character in Displayname

Yes I am running 9.14
by quba
Thu Jun 30, 2016 7:05 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Problem with special character in Displayname
Replies: 6
Views: 787

Problem with special character in Displayname

Hello, there is a problem with special characters with comma in Displayname in MEWebmail For example: Displayname "Müller Max" all is correct displayed in mail client but "Müller, Max" is displayed in some mailclients (like iPhone) as "=?UTF-8?Q?M=C3=BCller,_Max?=" Only...
by quba
Wed Jun 29, 2016 7:55 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Problem with Outlook via IMAP
Replies: 3
Views: 945

Problem with Outlook via IMAP

Hello, I am using ME Standard with Outlook 2010 (German language) connected via IMAP protocol. Now I see problems with the foldernames and mappings. All folder except Inbox are in english and not in german language but correctly mapped. But the folder "Junk E-Mail" is not correctly mapped....
by quba
Tue Jun 28, 2016 5:28 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Adding Footer to outbound mails
Replies: 3
Views: 3822

Re: Adding Footer to outbound mails

Hi, thanks for your information. Yes I tried to write an MTA event. For plain text mails this will not such a problem I think But for html mails there is the problem that I wanted to search for the </body> tag to include footer/disclaimer before it but it doesn´t exist in MEWebmail-generated mails.....
by quba
Mon Jun 27, 2016 8:49 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Adding Footer to outbound mails
Replies: 3
Views: 3822

Adding Footer to outbound mails

Hi,

anyone an idea how to add Footers to outbound mails in ME Standard?

Thanks and regards
quba
by quba
Tue Jun 21, 2016 11:45 am
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Webmail - Problem with display name
Replies: 1
Views: 866

Webmail - Problem with display name

Hello, I use Mailenable Standard Version 9.13 Now I have found seen a bug in Webmail. If the Display Name contains a comma it causes problems. All behind the comma is cut off. If the Display Name is set to "Lastname, Firstname" the recipient of a mail gets only "Lastname" display...
by quba
Wed Jun 15, 2016 6:40 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MXScan for Mailenable (AntiVirus and AntiSpam Plugin)
Replies: 265
Views: 163762

Re: MXScan for Mailenable (AntiVirus and AntiSpam Plugin)

I use the Lite version (unlicensed) so no license key available and needed.

But is it really not possible to update the version without having to complete reconfigure the settings?

Thanks and regards
quba
by quba
Wed Jun 15, 2016 11:41 am
Forum: Third Party Applications
Topic: MXScan for Mailenable (AntiVirus and AntiSpam Plugin)
Replies: 265
Views: 163762

Re: MXScan for Mailenable (AntiVirus and AntiSpam Plugin)

Hi, I try to upgrade MxScanME Lite from version 2.7.501 to the latest version 3.1.101 I start the installation und choose the directory in which the current version is installed it starts beginning installation but stops with an error during "prepare_me.exe" Error! Unable to continue. An e...
by quba
Tue Mar 29, 2016 10:23 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Adding Footer to outbound mails
Replies: 3
Views: 3822

Adding Footer to outbound mails

Hello,

is there any possibility to add an individual Footer to outgoing Mails?
(Like in this post http://forum.mailenable.com/viewtopic.php?f=4&t=2223&p=108055 --- but not fully working )

Has anybody an idea to get this work or another idea?

Thanks and best regards
quba
by quba
Fri Nov 20, 2015 1:32 pm
Forum: MailEnable Developers
Topic: Adding a footer to all outgoing messages
Replies: 6
Views: 4568

Re: Adding a footer to all outgoing messages

Hi, I know this thread is very very old but I found this solution to implement footer/signature to outgouing mails. But I have found one scenario in a few tests which did not work: If using MEWebmail the script crashes because the webmail does not create a correct html mail. The <body> tags on which...
by quba
Fri Jul 11, 2014 7:17 am
Forum: Third Party Applications
Topic: Archive Mails - ME Standard/MxScan Lite
Replies: 1
Views: 1355

Archive Mails - ME Standard/MxScan Lite

Dear all, I have installed ME Standard with MxScan Lite. Does anyone know if it is possible to archive outgoing mails maybe with a batch script? For incoming mails it is possible to set a script on every mailbox (Delivery event) to archive incoming mails, but for outgoing mails how can I do this? Th...