Search found 5 matches

by ghdefouw
Fri Aug 11, 2017 12:34 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MXScan for Mailenable (AntiVirus and AntiSpam Plugin)
Replies: 265
Views: 162486

Re: MXScan for Mailenable (AntiVirus and AntiSpam Plugin)

My spamassassin also has a june date (june 23). i would not worry about it. Hi, This date is not about the Spamassassin program, but about the actual Anti-Spam definitions. So this would mean that the Anti-Spam definitions are now almost 2 months old! I can imagine that some (new) spam is now not d...
by ghdefouw
Tue Jul 25, 2017 6:01 pm
Forum: Third Party Applications
Topic: MXScan for Mailenable (AntiVirus and AntiSpam Plugin)
Replies: 265
Views: 162486

Re: MXScan for Mailenable (AntiVirus and AntiSpam Plugin)

Hi, I have the following issue. I have a registered version 3.2.201.0 on Windows 2012 R2. Under AntiSpam, I have ticked "Spamassassin". Of course, I have also ticked there "Auto Update rules", but that does not seem to work. "SA Rules last Updated:" says 24-6-2017, whic...
by ghdefouw
Fri Dec 14, 2007 7:26 am
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Errors on SMTP Outbound
Replies: 4
Views: 1226

I have run Filemon and it turned out to be, that the C:\Program Files\Mail Enable\CONFIG\CLUSTER\SMTP-OU.BLK was giving an Access Denied using the IME_SYSTEM account, so I give it some more rights on that directory. After that, I checked the SMTP Outbound queue, empty! And the logfiles were listing ...
by ghdefouw
Thu Dec 13, 2007 5:08 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Errors on SMTP Outbound
Replies: 4
Views: 1226

Hi Ben, Thanks for your answer. I have restarted the SMTP Service and even all the other services, but the problem remains. In the logfiles, there only seem to be "SMTP-IN" entries and no SMTP out entries at all. The same messages keep failing, there are currently 20-25 messages in the out...
by ghdefouw
Tue Dec 11, 2007 12:41 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Errors on SMTP Outbound
Replies: 4
Views: 1226

Errors on SMTP Outbound

Hi, I'm using my Server as a Pop3 Server for several clients, as I run a small webhosting company. A limited amount of users use the Webmail functionality. I'm using MailEnable Professional 1.85. The issue at the moment is, that all messages that were sent using Webmail, are hanging in the SMTP Outb...