Search found 8510 matches

by MailEnable-Ian
Thu Dec 14, 2017 11:38 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Enable CalDav and others services
Replies: 2
Views: 12

Re: Enable CalDav and others services

Hi, The "Client Settings" page uses the autodiscover records that are set within the domain properties under the "Autodiscover" tab. Therefore if you have set records for the domain it will only list the ones that you have set (If none have been set then it best guess them for ea...
by MailEnable-Ian
Thu Dec 14, 2017 5:15 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Error in the tab Addresses
Replies: 2
Views: 20

Re: Error in the tab Addresses

Hi,

Thanks. We are aware of this and was a build problem. There will be updated installation kits on the beta page in the upcoming hours with the fix.

http://www.mailenable.com/beta
by MailEnable-Ian
Tue Dec 12, 2017 4:57 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Issues/bugs with Webmin (10.10)
Replies: 5
Views: 36

Re: Issues/bugs with Webmin (10.10)

Hi, Please add the host file entry for meadmin.localhost and add the host header back under our website bound to 127.0.0.1 to test locally on the server. See if the same behavior occurs. I know you mentioned its all internal but you didn't mention if you are accessing the interface via our website o...
by MailEnable-Ian
Mon Dec 11, 2017 11:38 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Issues/bugs with Webmin (10.10)
Replies: 5
Views: 36

Re: Issues/bugs with Webmin (10.10)

Hi, I'm unable to emulate this behavior in 10.10 web admin. What browser are you using to access web admin? If you try and access web admin locally on the MailEnable server via http://meadmin.localhost or http://localhost/meadmin do the same problems arise? If you use an alternative browser do the s...
by MailEnable-Ian
Thu Dec 07, 2017 11:07 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Does ME10 stdardard support Traditional Chinese in Webmail interface ?
Replies: 1
Views: 22

Re: Does ME10 stdardard support Traditional Chinese in Webmail interface ?

Hi,

Not by default. But you can add additional languages. Please review the following article: http://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020499
by MailEnable-Ian
Thu Dec 07, 2017 11:04 pm
Forum: MailEnable Standard Edition
Topic: Webmail, only background image are showing.
Replies: 1
Views: 16

Re: Webmail, only background image are showing.

Hi,

Can you provide more detail? Do you mean you cannot see the login area to login and only see a background image? What version of MailEnable standard are you running?
by MailEnable-Ian
Thu Dec 07, 2017 11:03 pm
Forum: MailEnable Exchange ActiveSync (EAS)
Topic: Autodiscover Primer (Multiple Postoffices) please help
Replies: 1
Views: 31

Re: Autodiscover Primer (Multiple Postoffices) please help

Hi,

http://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020624
by MailEnable-Ian
Thu Dec 07, 2017 10:59 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Spam from Mailbox: ADMIN
Replies: 3
Views: 46

Re: Spam from Mailbox: ADMIN

Hi, The mailbox that was used to authenticate is "ADMIN". Since only "ADMIN" was used as the username and not the full mailbox@postoffice name it indicates that the user ADMIN resides under the default postoffice. Check within the MailEnable administration console under the "...
by MailEnable-Ian
Thu Dec 07, 2017 10:48 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: PC only access
Replies: 1
Views: 23

Re: PC only access

Hi,

No ability to restrict one postoffice to only authenticate from a range of IP addresses.
by MailEnable-Ian
Thu Dec 07, 2017 10:33 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Schedule access?
Replies: 1
Views: 19

Re: Schedule access?

Hi,

Not within MailEnable. But you maybe able to set scheduled access times for devices within an external firewall to connect to the server.
by MailEnable-Ian
Thu Dec 07, 2017 4:57 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Can't Get SSL Working
Replies: 12
Views: 138

Re: Can't Get SSL Working

Hi, I have connected to the server. The SMTP port 465 was not set to SSL. I set this within the SMTP port settings window and restarted the SMTP service. I then configured my Outlook client to connect via IMAP port 993 and SMTP 465 SSL and use the "kevin" mailbox. I had no problems sending...
by MailEnable-Ian
Wed Dec 06, 2017 10:50 pm
Forum: MailEnable Professional Edition
Topic: Spam from Mailbox: ADMIN
Replies: 3
Views: 46

Re: Spam from Mailbox: ADMIN

Hi, You need to inspect the SMTP activity log files in respect to the message ID in the outbound queue and trace through to see which mailbox was used to authenticate. Example log snippet: 11/16/17 10:26:52 SMTP-IN 938A400D491E40EAAC49E051E646CFE8.MAI 208 192.168.2.26 220 hello there 0 0 11/16/17 10...
by MailEnable-Ian
Wed Dec 06, 2017 10:45 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] Problem with Mobile Version - ME10
Replies: 22
Views: 304

Re: [SOLVED] Problem with Mobile Version - ME10

Hi Marlenio,

Can you private message me server login details and ill take a look at the IIS configuration in more detail.
by MailEnable-Ian
Wed Dec 06, 2017 10:44 pm
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: Can't Get SSL Working
Replies: 12
Views: 138

Re: Can't Get SSL Working

Hi, Well the strange thing is that I had an SSL cert working before and it expired and I renewed it and it's not working now. All the firewall settings are the same and I have tried multiple configurations and ports and no luck. I will open a ticket. Did you remove the old certificate that had expir...
by MailEnable-Ian
Wed Dec 06, 2017 3:01 am
Forum: MailEnable Enterprise Edition
Topic: [SOLVED] Problem with Mobile Version - ME10
Replies: 22
Views: 304

Re: [SOLVED] Problem with Mobile Version - ME10

Hi,

Or review: http://www.mailenable.com/kb/content/article.asp?ID=ME020579